Garage

Garage Garage

Garage is een relatief jong bedrijf dat in 2009 is opgericht. Het merk "Garage" concentreert zich op basics producten (Garage T-shirts en Garage ondergoed) van de beste kwaliteit. Zowel dames als heren zijn doelgroep voor Garage. De T-shirts en hemden van Garage vallen langer dan de meeste andere T-shirts. Dit maakt de "Garage T-shirts" perfect om als ondershirt te dragen. Toch worden de T-shirts van Garage ook als kledingstuk op zichzelf gedragen. Naast de bekende T-shirt lijn is er ook een Garage boxershort lijn. De boxershorts van Garage zijn licht elastisch en heerlijk comfortabel. Garage is een van de weinige meken die hun eigen productie in eigen beheer heeft zij laten alles maken in hun eigen fabriek verantwoord ondernemen staat bij garage voorop. Omdat garage het grootste deel van de bedrijfskolom in eigen handen heeft kan Garage hun collectie tegen zeer goede prijzen aanbieden. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Garage

Garage is een relatief jong bedrijf dat in 2009 is opgericht. Het merk "Garage" concentreert zich op basics producten (Garage T-shirts en Garage ondergoed) van de beste kwaliteit. Zowel dames als heren zijn doelgroep voor Garage. De T-shirts en hemden van Garage vallen langer dan de meeste andere T-shirts. Dit maakt de "Garage T-shirts" perfect om als ondershirt te dragen. Toch worden de T-shirts van Garage ook als kledingstuk op zichzelf gedragen. Naast de bekende T-shirt lijn is er ook een Garage boxershort lijn. De boxershorts van Garage zijn licht elastisch en heerlijk comfortabel. Garage is een van de weinige meken die hun eigen productie in eigen beheer heeft zij laten alles maken in hun eigen fabriek verantwoord ondernemen staat bij garage voorop. Omdat garage het grootste deel van de bedrijfskolom in eigen handen heeft kan Garage hun collectie tegen zeer goede prijzen aanbieden.

Garage: The Basic Engineers

Garage: Basics ingenieurs

De term "garage" heeft meer dan één betekenis. De meest bekende is de pure definitie: een overdekking of gebouw om een motorvoertuig in op te slaan. Het woord garage is afgeleid van het Franse woord "garer" en het betekent schuilen, of onderdak zoeken. Maar dat is niet de enige betekenis. Garage is een vorm van rockmuziek (garage rock), een erg populair genre in de jaren '60. De muziekstijl UK garage is een meer elektronische muziekstijl. Het merk Garage ontwerpt en produceerd haar T-shirts met passie als echte ingenieurs. Als een vakman die met zorg aan een auto werkt in een garage: The basic engineers

Garage_tekst_banner_1

Halstype T-shirt van Garage

De T-shirts van Garage zijn verkrijgbaar met drie verschillende typen hals:

Garage O-neck
Een O-hals T-shirt of crew neck T-shirts is de meest gangbare en bekende T-shirt variant. Het zijn de T-shirts met een ronde hals. T-shirts met een ronde hals van Garage zijn zeer geschikt voor mensen met een lang en smal gezicht en aflopende schouder. Door de ronding van de kraag lijken de schouders breder te zijn en de ronde hals contrasteert goed met een wat langer gezicht.

Garage V-neck
Garage V-neck T-shirts of V-hals T-shirts, zijn hoofdzakelijk gemaakt om onder een ander kledingstuk te dragen zonder dat het T-shirt zelf zichtbaar is. Dit maakt de Garage V-hals T-shirts ideaal voor onder een overhemd. Een V-nek is zeer geschikt voor mannen met een ronder gezicht en breder bovenlichaam. De v-hals van het T-shirts zorgt ervoor dat de nek langer lijkt.

Garage Serafino

Het Serafino T-shirt van Garage, ook wel Henley of Y-neck genoemd, is een mooi kledingstuk om casual te dragen. Door de combinatie van knopen en de ronde hals kan het model op twee verschillende manieren gedragen worden. Met de knoopjes dicht is het een T-shirt met ronde hals en met de knoopjes open is het een V-hals. De knoopjes zelf maken het een stijlvol kledingstuk. Het Garage Serafino model bestaat uit katoen met een stoere rib weving.

Garage_tekst_banner_2

De pasvormen van Garage

De T-shirts van Garage zijn verkrijgbaar in vier verschillende pasvormen:

  • Garage body fit: de body fit producten van Garage hebben een sterk getailleerd model
  • Garage semi body fit: de semi body fit producten van Garage hebben een licht getailleerd model
  • Garage regular fit: de regular fit producten van Garage hebben een recht model
  • Garage classic fit: de classic fit producten van Garage hebben een wijd model

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Garage koop je online bij de webshop voor overhemden en basics in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in overhemd en je kleding. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire producten van dit moment.

Garage Online kopen

De T-shirts, singlets en ondergoed van Garage koop je online bij de webshop voor overhemden en basics in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Garage shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud (Garage op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor u te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Shirtlabels