Sloggi 24/7

Sloggi 24/7 Sloggi 24/7

Sloggi 24/7 is de nieuwste en goedkoopste serie. In de onderbroeken is LYCRA verwerkt waardoor je de onderbroek niet op de huid voelt. De onderbroeken van Sloggi zijn een genot om te dragen en kenmerkend voor de zachtheid. De onderbroeken van Sloggie zien er altijd als nieuw uit. Sloggi weet sinds 1979 telkens weer succesvol de behoeftes van de klant te voorzien. Koop Sloggi onderbroeken online. Read More...

WOOPS!

CATEGORY EMPTY

 

Sloggi 24/7

Sloggi 24/7 is de nieuwste en goedkoopste serie. In de onderbroeken is LYCRA verwerkt waardoor je de onderbroek niet op de huid voelt. De onderbroeken van Sloggi zijn een genot om te dragen en kenmerkend voor de zachtheid. De onderbroeken van Sloggie zien er altijd als nieuw uit. Sloggi weet sinds 1979 telkens weer succesvol de behoeftes van de klant te voorzien. Koop Sloggi onderbroeken online.

Sloggi 24/7: een genot om te dragen

24/7 van Sloggi

Het heren ondergoed van de serie Sloggi 24/7 vervult de behoeftes van de gemiddelde man. Het zijn comfortabele onderbroeken met een tweede laagje. Doordat er een zacht tweede laagje in de onderbroek is verwerkt voel je het niet op de huid. Sloggi 24/7 voor Heren is ideaal voor de man die houdt van zachte en luxe onderbroeken. De 24/7 onderbroeken zijn het zachts van allemaal en zorgen voor optimaal comfort. De mooie onderbroeken van Sloggi zijn beschikbaar in de maten S tot XL. Daarnaast zijn de mannenslips te verkrijgen in de basiskleuren; wit, grijs en zwart. Het ondergoed is gemaakt van 96% katoen en 4% elastaan. Het katoen zorgt ervoor dat de onderbroek een zachte textuur krijgt die lang mee gaat. Het elastaan geeft de onderbroek rek. Het rek zorgt ervoor dat de onderbroek mooi om het lichaam aansluit.

Sloggi sinds 1979

Het merk is begonnen met verkopen van slips voor dames. In 1986 is Sloggi van start gegaan met verkopen van herenondergoed. Ondanks dat de populariteit van mannenslips destijds niet groot is, zijn de strakke slips van Sloggi een succes. Om te concurreren met de wijde boxershort introduceert Sloggi de strakke boxershort - opnieuw een succes. Wist je dat Sloggi in dertig landen wordt verkocht en dat er elke minuut 126 slips worden geproduceerd?

Triump International

Triumph International is een internationale fabrikant van ondergoed. Het bedrijf is in 1886 door de firmanten Spiesshofer & Braun opgericht te Heubach in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De handelsnaam "Triumph" werd in 1902 vastgelegd. Het bedrijf heeft een omzet van circa 1,9 miljard dollar en kent ruim 42.000 medewerkers in 45 landen. De producten worden naar meer dan 130 landen geëxporteerd. Triumph maakt ondergoed, badkleding en nachtgoed met als merken bijvoorbeeld Sloggi, HOM, Valisere, Fashion Style en BeeDees. Met meer dan 300 verkooppunten door heel Nederland is Triumph een van de grootste lingeriemerken van Nederland. Naast eigen Triumph winkels wordt de lingerie ook verkocht bij multi-brand winkels, zoals overhemden.com

sloggi 24/7 heren ondergoed

Series van Sloggi

Sloggi heeft naast 24/7 nog meer series voor mannen;

  • Sloggi Start
  • Sloggi EverNew
  • Sloggi Basic Soft
  • Sloggi Sophistication
  • Sloggi Basic Long

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Het 24/7 ondergoed van Sloggi koop je online bij de webshop voor overhemden, T-shirts, Poloshirts en Ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. Wij willen dat jij je goed voelt in je nieuwe ondergoed. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment.

Sloggi 24/7 Online Kopen

De heerlijke extra zachte onderbroeken van Sloggi voor heren koop je online bij de webshop herenkleding in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen de beste kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in onze kleding.

Post your comment

Shirtlabels