Eterna Heren Overhemd Blauw En Groene Karo Ruit Oxford Korte Mouw Comfort Fit

Eterna
Short sleeves

Eterna Overhemd Blauw En Groene Karo Ruit Oxford Korte Mouw Comfort Fit

€69.95

Availability: Out of stock

SKU: ER.3552.47.K144

Price incl. tax, excl. shipping

Blauw groen ruiten overhemd
Oxford weving
Korte mouwen>br/>Button down boord
Comfort fit pasvorm
Eterna: vakmanschap sinds 1863

Be the first to review this product

Description

Blauw en groen karo geruit overhemd met navy contrast en korte mouwen van Eterna. Dit overhemd is met name geschikt voor casual gelegenheden, maar natuurlijk ook voor andere gelegenheden, zolang de situatie dit toelaat. et hemd is van 100% katoen en van een oxford weving. Overhemden met oxford stof kenmerken zich door een ruwe structuur. Oxford overhemden zijn grover geweven en daardoor duurzaam en stevig. Door de manier van weven ontstaat een grove, korrelige structuur. Het overhemd heeft een button down boord. Button down refereert naar de knoop die de boord aan de body vastmaakt: in de punt van de boord zit een extra knoopsgat voor een knoop op de body van het overhemd. Door deze knoop blijft de boord altijd op zijn plek zitten. Het overhemd heeft een comfort fit pasvorm, dat wil zeggen dat het niet getailleerd is. Bovendien is het overhemd non iron. (sku: ER.3552.47.K144)

Eterna since 1863

Eterna overhemden voor heren. Eterna is een Duits merk dat hoogwaardige overhemden produceert. De Eterna overhemden zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen. Een comfortable Comfort Fit, een regular Modern Fit, een getailleerde slim fit en een super getailleerde super slim fit. De collectie Eterna shirts is groot en uitgebreid. Werkelijk voor iedere man is er een Eterna overhemd.

Eterna collectie voor heren

De collectie van het Duitse merk Eterna is zeer breed. Voor iedere man heeft Eterna een perfect overhemd. De overhemden worden met verschillende wevingen geproduceerd. In een keur aan dessins. Eterna heeft gedacht aan zowel de traditionele als moderne man. Met de vier verschillende pasvormen vindt iedere man zijn perfect overhemd eenvoudig. Eterna overhemden in effen kleuren, of met de mooiste prints. De Eterna shirts bestaan uit een uitgebreide basis collectie aangevuld met de mooiste seizoensoverhemden.

Read More

Details

Details

SKU ER.3552.47.K144
Brand Eterna
Product Collection 2018
Productgroep Dress shirts
Occasion Casual
Sleevelength Short sleeve
Length Normal
Main color Blue
Color of Collar Navy blue
Tape color Navy blue
Shirt Pocket With pocket
Pattern Check
Brand Fit Comfort fit
Fit Straight model
Darts None
Collar style Button down
Cuff Buttons
Material 100% Cotton / cotton only
Washing Instructions 30°C; Dry on low heat
Weave Oxford
Ironing Non iron

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Eterna Heren Overhemd Blauw En Groene Karo Ruit Oxford Korte Mouw Comfort Fit

Post your comment

Shirtlabels