Eton Heren Overhemd Blauw Fijne Streep Poplin Widespread Slim Fit

Eton

Eton Heren Overhemd Blauw Fijne Streep Poplin Widespread Slim Fit

Only 4 left

Product Name Qty
1
1
2
€129

Availability: In stock

SKU: ET.10000022823

Price incl. tax, excl. shipping

Blauw fijn gestreept overhemd
Poplin weving
Widespread boord
Slim fit pasvorm
Eton: innovator of fine shirting

* Required Fields

ajax-loader

Be the first to review this product

Description

Blauw fijn gestreept overhemd van Eton. Dit overhemd is met name geschikt voor zakelijke gelegenheden. Het hemd is van 100% katoen het overhemd heeft een luxe poplin weving. Poplin, soms ook geschreven als popeline, is een zeer duurzame weving dat zacht en glad aanvoelt. Een widespread boord zorgt voor een moderne look. De boord is iets breder dan de standaard spread boord. Het overhemd heeft een slim fit pasvorm, dat wil zeggen het sterk getailleerd is. Bovendien is het gemakkelijk te strijken (easy iron). (sku: ET.10000022823)

Eton

Eton is een luxe merk van Zweedse afkomst dat zijn naam ontleent aan het Engelse Eton college. Eton gebruikt uitstekende materialen van werkelijk de hoogste kwaliteit voor zijn overhemden voor heren online. Een internationaal merk dat bekend staat als "Eton of "Etonshirts". Eton kent 3 fits: slim fit (slank), contemporary fit (modern fit) en Classic Fit (regulier/wijd). Eton shirts zijn een gewild item in iedere herenkledingkast.

Eton: Crafting fine men's shirts since 1928

Eton sinds 1928
Het merk Eton bestaat al sinds 1928 dat eerst bekend stond onder Syfabriken Special (The Special Sewing Factory). De originele fabriek en het toenmalige hoofdkwartier van het modemerk bevonden zich in Gånghester in Zweden. Hier werden de allerfijnste blouses gefabriceerd voor de moderne man. Op basis van dit Zweeds . Tegenwoordig is Eton een wereldwijd shirt merk dat in meer dan 50 landen wordt verkocht - en vaak in de meest exclusieve winkels in ondermeer New York, Sydney, Beijing, Rome en Moscow. Eton klinkt Engels, maar heeft haar roots stevig in Zweden. Net als het Amerikaanse Arrow legt Eton zich vrijwel volledig toe op het maken van overhemden in de hoogste kwaliteit. Zowel in de mode winkels als online bij vertrouwde leveranciers en handelshuizen.

Eton logo

De geschiedenis van dit modemerk gaat terug naar 1928 toen een jong stel: David en Annie Pettersson kleding fabriceerde. Later in de tijd hebben ze een fabriek opgericht: de Syfabriken Special (The Special Sewing Factory) en nog later is men zich helemaal op overhemden gaan concentreren. In 1950 is de naam veranderd in Eton: De naam kwam van het meest succesvolle overhemd uit de collectie en Eton College. In 1950 nam een verkoper het eerste Eton shirt mee naar het buitenland, waarna het internationale succes begon. Inmiddels is Eton een wereldwijd begrip. In de herenmode staan Eton overhemden bekend om hun superieure kwaliteit.

Read More

Details

Details

SKU ET.10000022823
Packsize 1
Brand Eton
Product Collection 2019
Productgroep Dress shirts
Occasion Business
Sleevelength Long sleeve
Length Normal
Main color Blue
Color of Collar Blue
Tape color Black
Shirt Pocket Without pocket
Pattern Stripe
Brand Fit Slim fit
Fit Slim fit
Darts None
Collar style Cutaway
Cuff Buttons
Material 100% Cotton
Washing Instructions 30°C; Dry on low heat
Weave Poplin
Ironing Easy iron

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Eton Heren Overhemd Blauw Fijne Streep Poplin Widespread Slim Fit

Post your comment

Shirtlabels