Longsleeve Poloshirts

Longsleeve Poloshirts Longsleeve Poloshirts

Longsleeve (ook wel lange mouw) zijn poloshirts die de gehele arm bedekken en daarom warmer aankleden dan gewone poloshirts. Longsleeve poloshirts zijn dus ideaal voor het wat koudere weer als een poloshirt met korte mouw niet volstaat. Longsleeve poloshirts worden (vaak) gedragen door echte liefhebbers: voor de winter als het koud is, in de zomer om je mouwen op te stropen of gewoon omdat het lekker zit. Bekijk alle longsleeve poloshirts. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Longsleeve Poloshirts

Longsleeve (ook wel lange mouw) zijn poloshirts die de gehele arm bedekken en daarom warmer aankleden dan gewone poloshirts. Longsleeve poloshirts zijn dus ideaal voor het wat koudere weer als een poloshirt met korte mouw niet volstaat. Longsleeve poloshirts worden (vaak) gedragen door echte liefhebbers: voor de winter als het koud is, in de zomer om je mouwen op te stropen of gewoon omdat het lekker zit. Bekijk alle longsleeve poloshirts.

"Longsleeve": lekker voor wat koudere temperaturen

Wat is longsleeve?

Longsleeve is een benaming voor een shirt met lange mouw. Er zijn poloshirts met longsleeve, maar ook overhemden en T-shirts. De longsleeve is in het leven geroepen vanwege een aantal zaken:

  • Het normale poloshirt was te koud om te dragen in de herfst of de winter
  • Mensen hadden behoefte aan een poloshirt dat ook zonder iets erover aan te dragen was bij niet super mooi weer

Wanneer draag je longsleeve?

Longsleeve wordt veel gedragen bij wat koudere temperaturen, omdat een normaal poloshirt dan simpelweg te koud is. Het wordt vaak gedragen zonder een trui of vest eroverheen omdat het van zichzelf al longsleeve heeft. Ook wordt de longsleeve veel gebruikt onder een overhemd. Dit om te voorkomen dat de lijn van shirt naar arm niet meer zichtbaar is. Je zou een longsleeve dus kunnen bestempelen als een goed ondershirt.

Longsleeve: uitstekend voor casual gebruik!

Voordelen longsleeve

Longsleeve heeft een aantal voordelen ten opzichte van het normale poloshirt. Hieronder een lijstje met de belangrijkste:

  • Goed voor warmte vasthouden: voor in de winter is het wel fijn als een shirt lange mouwen heeft. Het houdt goed warmte vast en zal niet snel te koud worden.
  • Goed voor in de zomer: zonder overhemd of trui is de longsleeve goed in de zomer (of lente) te dragen als de zon niet meer volledig schijnt.

"Longsleeve poloshirt"

Longsleeve shirts zijn ideaal voor in wat slechter weer. Ze liggen fijn op de huis en door de hoge kwaliteit irriteren ze niet. Neem eens een kijkje bij de verschillende merken die aangeboden worden.

Longsleeve online kopen? Kijk hier!

Longsleeve eigenlijk geen poloshirt

Longsleeve poloshirts zijn eigenlijk geen poloshirt. De definitie van poloshirt is namelijk: "Een dun kledingstuk voor het bovenlichaam met korte mouwen en met kraag". Een poloshirt heeft ook een T-vorm, wat een longsleeve niet heeft. Toch bestempelen mensen het wel als een poloshirt met lange mouwen. Dit komt omdat het een verlenging is van het poloshirt. Longsleeves zijn dus een eigen categorie kledingstuk (tenzij we de definitie wat oprekken).

Heerlijk longsleeve poloshirts met extra lange mouwen zijn vaak erg prettig te dragen. En de meeste mannen hebben wel een longsleeve shirt in de kast hangen. Kies voor longsleeve poloshirts met een hoogwaardig katoen gehalte. Een longsleeve die zich lekker vormt om het lichaam (wel met genoeg bewegingsvrijheid). Het longsleeve poloshirt met extra lange mouwen kan lekker casual worden gedragen - maar is ook ideaal als ondershirt voor onder een overhemd, polo of trui.

Longsleeve poloshirt materialen

Longsleeve poloshirts worden net zoals het kleinere broertje gemaakt van katoen. Steeds vaker zie je 100% katoenen longsleeve poloshirts, elastaan/katoenen longsleeve poloshirts of bamboe/katoenen longsleeve "poloshirts". Zowel bamboe katoen als elastaan heeft iets meer "rek" in het shirt zitten en daarmee sluit het dicht tegen het lichaam (tenzij je een maat te groot koopt). 100% katoenen longsleeve poloshirts worden iets minder vaak gedragen omdat dit kan gaan lubberen: en met name bij longsleeve poloshirts is dit niet prettig.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Poloshirts met longsleeve koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je poloshirt.

De beste shirts met longsleeve eenvoudig online kopen

Alle shirts met longsleeve (longsleeve) zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste longsleeve shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Shirtlabels