Maat XXL Poloshirts

Maat XXL Poloshirts Maat XXL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat 2XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat 2XL is de internationale afkorting van "2x extra large". Poloshirts met maat 2XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat 2XL (2x Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat 2XL. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 128 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 128 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maat XXL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat 2XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat 2XL is de internationale afkorting van "2x extra large". Poloshirts met maat 2XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat 2XL (2x Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat 2XL.

Poloshirts 2XL: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

2XL poloshirts online kopen? Kijk hier!

Hoe groot is maat 2XL?

De afmetingen van maat 2XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 2XL. Zo zal in Amerika de maat 2XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat 2XL, is maat 2XL (2x extra large).
 • In inches is maat 2XL ongeveer 42 a 44 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat 2XL is maat 52 - 54
 • De borstomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 119 en 130 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 103 en 114 cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een 2XL poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 2XL shirts

De beste maat 2XL poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat 2XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat 2XL eenvoudig online

Alle poloshirts met maat 2XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 2XL poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Shirtlabels