Maat 4XL Poloshirts

Maat 4XL Poloshirts Maat 4XL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat 4XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat 4XL is de internationale afkorting van "4x extra large". Poloshirts met maat 4XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat 4XL (4x Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat 4XL. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Maat 4XL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat 4XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat 4XL is de internationale afkorting van "4x extra large". Poloshirts met maat 4XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat 4XL (4x Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat 4XL.

Poloshirts 4XL: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

Poloshirt in maat 4XL? Kijk hier!

Hoe groot is maat 4XL?

De afmetingen van maat 4XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 4XL. Zo zal in Amerika de maat 4XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat 4XL, is maat 4XL (4x extra large).
  • In inches is maat 4XL ongeveer 46 a 48 + inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat 4XL is maat 56 - 58+
  • De borstomvang van mannen die maat 4XL hebben zit tussen de 131 en 142+ cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat 4XL hebben zit tussen de 115 en 128+ cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een 4XL poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 4XL shirts

De beste maat 4XL poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat 4XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat 4XL eenvoudig online

Alle poloshirts met maat 4XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 4XL poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Shirtlabels