Maat L Poloshirts

Maat L Poloshirts Maat L Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat L! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat L is de internationale afkorting van "large". Poloshirts met maat L worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat L (Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat L. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 121 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 121 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maat L Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat L! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat L is de internationale afkorting van "large". Poloshirts met maat L worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat L (Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat L.

Poloshirts L: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

Poloshirt in maat L kopen? Kijk online!

Hoe groot is maat L?

De afmetingen van maat L in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als L. Zo zal in Amerika de maat L groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat L, is maat L (large).
 • In inches is maat L ongeveer 31, 32 en 33 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat L is maat 44 - 46
 • De borstomvang van mannen die maat L hebben zit tussen de 98 en 106 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat L hebben zit tussen de 82 en 90 cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een L poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat L shirts

De beste maat L poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat L van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat L eenvoudig online

Alle poloshirts met maat L zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat L poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Shirtlabels