Maat XL Poloshirts

Maat XL Poloshirts Maat XL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat XL is de internationale afkorting van "extra large". Poloshirts met maat XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat XL (Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat XL. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 113 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 113 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maat XL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat XL is de internationale afkorting van "extra large". Poloshirts met maat XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat XL (Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat XL.

Poloshirts XL: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

Poloshirts in maat XL vind je hier!

Hoe groot is maat XL?

De afmetingen van maat XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XL. Zo zal in Amerika de maat XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat XL, is maat XL (extra large).
 • In inches is maat XL ongeveer 38 a 40 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat XL is maat 48 - 50
 • De borstomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 107 en 118 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 91 en 102 cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een XL poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat XL shirts

De beste maat XL poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat XL eenvoudig online

Alle poloshirts met maat XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat XL poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Shirtlabels