Maat XS Poloshirts

Maat XS Poloshirts Maat XS Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat XS! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat XS is de internationale afkorting van "extra small". Poloshirts met maat XS worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat XS (Extra Small). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat XS. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Maat XS Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat XS! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat XS is de internationale afkorting van "extra small". Poloshirts met maat XS worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat XS (Extra Small). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat XS.

Poloshirts XS: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

Poloshirt in maat XS kopen? Kijk hier!

Hoe groot is maat XS?

De afmetingen van maat XS in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XS. Zo zal in Amerika de maat XS groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale afkorting voor maat extra small is maat XS.
  • In inches is maat XS ongeveer 26 à 27 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat XS is maat 32 - 34.
  • De borstomvang van mannen die maat XS hebben zit tussen de 77 en 81 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat XS hebben zit tussen de 61 en 64 cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een XS poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat XS shirts

De beste maat XS poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat XS van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat XS eenvoudig online

Alle poloshirts met maat XS zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat XS poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Shirtlabels