Profuomo Beanie Wol Cashmere Blend Wit

Profuomo

Profuomo Beanie Wol Cashmere Blend Wit

€29.95

Availability: Out of stock

SKU: PF.PP1S30008L

Price incl. tax, excl. shipping

Witte beanie
Perfect voor de winter
Cashmere en wol melange
Originale collectie
Klassiek én Modern, Profuomo!

Be the first to review this product

Description

Mooie witte beanie met grove (heavy knit) weving. Deze witte muts is gemaakt van een wol en cashmere melange. Perfect voor de winter.

Profuomo

'One eye on the past, the other looking to the future'. Door de traditionele methodes te combineren met de technologie van de toekomst zijn de overhemden van Profuomo gemaakt met behulp van de beste kennis en deskundigheid. Profuomo maakt alleen gebruik van de beste stoffen om de mooiste Italiaanse ontwerpen te creëren. De collecties vanProfuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’.

Lang geleden - in 1934 - is het familiebedrijf Profuomo opgericht door Heinz Michaelis. Drie generaties later volgt Profuomo nog steeds dezelfde filosofie. Overhemden en meer kleding van uitstekende kwaliteit door elke fase van ontwerpen en produceren met zorg en aandacht te doorlopen. Veel overleg en beraad zorgen voor het produceren van kleding van de hoogste kwaliteit.

Profuomo overhemden voor heren en mannen online

Profuomo overhemden

Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De verschillende collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘The Informalist’. De overhemden onder het ‘Originale’ label hebben een klassieke look met een strijkloze afwerking. Aangevuld met stijlvolle accessoires zoals riemen en stropdassen, kan de ‘Originale’ serie bestempeld worden als gemakkelijk en modieus.

De ‘Sky Blue’ overhemden worden gemaakt met oog voor detail en stijl is hét woord om het label mee te omschrijven. De overhemden onder het label 'The Informalist' kenmerken zich door een combinatie van klassiek en casual. Voor mannen die zich het prettigst voelen in traditionele en stijlvolle kleding.

Naast overhemden kunt u bij Profuomo ook terecht voor de meeste stijlvolle accessoires. Leren riemen, zijden dassen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer aanvullingen op uw kleding van de beste kwaliteit denkbaar.

Read More

Details

Details

SKU PF.PP1S30008L
EAN 8719064388536
Brand Profuomo
Washing Instructions Handwash only
Series Winter
Productgroep Beanies
Main color White
Material 40% Wool 30% Viscose 20% Polyamide 10% Kasjmier
Product Collection 2019

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Profuomo Beanie Wol Cashmere Blend Wit

Post your comment

Shirtlabels