Profuomo Heren Overhemd Originale Navy Oxford Melange Cutaway Slim Fit

Profuomo

Profuomo Overhemd Originale Navy Oxford Melange Cutaway Slim Fit

€69.95

Availability: Out of stock

SKU: PF.PPPH3A1041

Price incl. tax, excl. shipping

Navy melange overhemd
Oxford weving
Cutaway boord
Slim fit pasvorm
Originale collectie
Klassiek én Modern, Profuomo!

Be the first to review this product

Description

Navy overhemd uit de Originale collectie van Profuomo. Dit navy overhemd is met name geschikt voor business gelegenheden, maar ook voor andere gelegenheden, zolang de situatie dit toelaat. Het hemd is van 100% katoen en van een oxford melange weving. Een oxford weving zorgt voor een stevigere en dikkere stof en is dus uitermate geschikt om te dragen met kouder weer. Het overhemd heeft een cutaway boord. Bij een cut-away overhemd vallen de boordpunten verder uit elkaar dan bij andere boorden. De kraag is letterlijk weggesneden: ‘cut away’. Het overhemd heeft een slim fit pasvorm, dat wil zeggen dat het getailleerd is. Bovendien is het overhemd non iron. (sku: PF.PPPH3A1041)

Profuomo

'One eye on the past, the other looking to the future'. Door de traditionele methodes te combineren met de technologie van de toekomst zijn de overhemden van Profuomo gemaakt met behulp van de beste kennis en deskundigheid. Profuomo maakt alleen gebruik van de beste stoffen om de mooiste Italiaanse ontwerpen te creëren. De collecties vanProfuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’.

Lang geleden - in 1934 - is het familiebedrijf Profuomo opgericht door Heinz Michaelis. Drie generaties later volgt Profuomo nog steeds dezelfde filosofie. Overhemden en meer kleding van uitstekende kwaliteit door elke fase van ontwerpen en produceren met zorg en aandacht te doorlopen. Veel overleg en beraad zorgen voor het produceren van kleding van de hoogste kwaliteit.

Profuomo overhemden voor heren en mannen online

Profuomo overhemden

Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De verschillende collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘The Informalist’. De overhemden onder het ‘Originale’ label hebben een klassieke look met een strijkloze afwerking. Aangevuld met stijlvolle accessoires zoals riemen en stropdassen, kan de ‘Originale’ serie bestempeld worden als gemakkelijk en modieus.

De ‘Sky Blue’ overhemden worden gemaakt met oog voor detail en stijl is hét woord om het label mee te omschrijven. De overhemden onder het label 'The Informalist' kenmerken zich door een combinatie van klassiek en casual. Voor mannen die zich het prettigst voelen in traditionele en stijlvolle kleding.

Naast overhemden kunt u bij Profuomo ook terecht voor de meeste stijlvolle accessoires. Leren riemen, zijden dassen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer aanvullingen op uw kleding van de beste kwaliteit denkbaar.

Read More

Details

Details

SKU PF.PPPH3A1041
Brand Profuomo
Series Originale
Product Collection 2018
Productgroep Dress shirts
Occasion Business
Sleevelength Long sleeve
Length Normal
Main color Navy
Color of Collar Navy blue
Tape color Navy blue
Shirt Pocket Without pocket
Pattern Plain
Brand Fit Slim fit
Fit Slightly fitted
Darts None
Collar style Cutaway
Cuff Buttons
Material 100% Cotton / cotton only
Weave Oxford
Ironing Non iron

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Profuomo Heren Overhemd Originale Navy Oxford Melange Cutaway Slim Fit

Post your comment

Shirtlabels