Profuomo Sky Blue Heren Overhemd Blauw Hopsack Slim Fit

Profuomo

Profuomo Sky Blue Overhemd Blauw Hopsack Slim Fit

€99.95

Availability: In stock

SKU: PF.PPQH1C1004

Price incl. tax, excl. shipping

Blauw overhemd
Cutaway boord
Slim fit pasvorm
Klassiek én Modern, Profuomo!

* Required Fields

ajax-loader

Be the first to review this product

Description

Blauw overhemd van Profuomo. Dit overhemd is met name geschikt voor zakelijke gelegenheden, maar ook voor andere gelegenheden, zolang de situatie dit toelaat. Het hemd is van 60% katoen en 40% tencel gemaakt. Tencel is een duurzame stof en voelt erg zacht aan. Het overhemd heeft een cutaway boord. Een cutaway boord is iets wijder dan andere boorden, met ruimte tussen de twee punten. De boord is perfect voor strop- en vlinderdassen, maar kan ook zonder gedragen worden. Het overhemd heeft een slim fit pasvorm, dat wil zeggen dat het getailleerd is. (sku: PF.PPQH1C1004)

Profuomo

'One eye on the past, the other looking to the future'. Door de traditionele methodes te combineren met de technologie van de toekomst zijn de overhemden van Profuomo gemaakt met behulp van de beste kennis en deskundigheid. Profuomo maakt alleen gebruik van de beste stoffen om de mooiste Italiaanse ontwerpen te creëren. De collecties vanProfuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’.

Lang geleden - in 1934 - is het familiebedrijf Profuomo opgericht door Heinz Michaelis. Drie generaties later volgt Profuomo nog steeds dezelfde filosofie. Overhemden en meer kleding van uitstekende kwaliteit door elke fase van ontwerpen en produceren met zorg en aandacht te doorlopen. Veel overleg en beraad zorgen voor het produceren van kleding van de hoogste kwaliteit.

Profuomo overhemden voor heren en mannen online

Profuomo overhemden

Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De verschillende collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘The Informalist’. De overhemden onder het ‘Originale’ label hebben een klassieke look met een strijkloze afwerking. Aangevuld met stijlvolle accessoires zoals riemen en stropdassen, kan de ‘Originale’ serie bestempeld worden als gemakkelijk en modieus.

De ‘Sky Blue’ overhemden worden gemaakt met oog voor detail en stijl is hét woord om het label mee te omschrijven. De overhemden onder het label 'The Informalist' kenmerken zich door een combinatie van klassiek en casual. Voor mannen die zich het prettigst voelen in traditionele en stijlvolle kleding.

Naast overhemden kunt u bij Profuomo ook terecht voor de meeste stijlvolle accessoires. Leren riemen, zijden dassen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer aanvullingen op uw kleding van de beste kwaliteit denkbaar.

Read More

Details

Details

SKU PF.PPQH1C1004
Packsize 1
Brand Profuomo
Series Sky Blue
Product Collection 2019
Productgroep Dress shirts
Occasion Business
Sleevelength Long sleeve
Length Normal
Main color Blue
Color of Collar Same as body
Tape color Same as body
Shirt Pocket Without pocket
Pattern Plain
Brand Fit Slim fit
Fit Slightly fitted
Darts None
Collar style Cutaway
Cuff Buttons
Material 60% Cotton 40% Tencel
Weave Oxford
Ironing Easy iron

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Profuomo Sky Blue Heren Overhemd Blauw Hopsack Slim Fit

Post your comment

Shirtlabels