Profuomo Sky Blue Heren Overhemd Bruin Dobby Slim Fit

Profuomo

Profuomo Sky Blue Overhemd Bruin Dobby Slim Fit

Only 1 left

Product Name Qty
1
€109.95

Availability: In stock

SKU: PF.PPQH1C1027

Price incl. tax, excl. shipping

Bruin overhemd
Dobby weving
Linnen blend
One piece collar
Slim fit pasvorm
Klassiek én Modern, Profuomo!

* Required Fields

ajax-loader

Be the first to review this product

Description

Bruin overhemd van Profuomo. Dit overhemd is met name geschikt voor zakelijke gelegenheden, maar ook voor andere gelegenheden, zolang de situatie dit toelaat. Het hemd is van 56%/44% linen/katoen en van een dobby weving. Dobby wordt gezien als een luxe weving gezien de unieke symmetrische patronen. Het overhemd heeft een one piece collar boord. Een onepiece collar boord is gesneden uit één stuk. n het geval van een one piece boord overhemd komen het overhemd en de boord uit één geheel. Het overhemd heeft een slim fit pasvorm, dat wil zeggen dat het getailleerd is. (sku: PF.PPQH1C1027)

Profuomo

'One eye on the past, the other looking to the future'. Door de traditionele methodes te combineren met de technologie van de toekomst zijn de overhemden van Profuomo gemaakt met behulp van de beste kennis en deskundigheid. Profuomo maakt alleen gebruik van de beste stoffen om de mooiste Italiaanse ontwerpen te creëren. De collecties vanProfuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’.

Lang geleden - in 1934 - is het familiebedrijf Profuomo opgericht door Heinz Michaelis. Drie generaties later volgt Profuomo nog steeds dezelfde filosofie. Overhemden en meer kleding van uitstekende kwaliteit door elke fase van ontwerpen en produceren met zorg en aandacht te doorlopen. Veel overleg en beraad zorgen voor het produceren van kleding van de hoogste kwaliteit.

Profuomo overhemden voor heren en mannen online

Profuomo overhemden

Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De verschillende collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘The Informalist’. De overhemden onder het ‘Originale’ label hebben een klassieke look met een strijkloze afwerking. Aangevuld met stijlvolle accessoires zoals riemen en stropdassen, kan de ‘Originale’ serie bestempeld worden als gemakkelijk en modieus.

De ‘Sky Blue’ overhemden worden gemaakt met oog voor detail en stijl is hét woord om het label mee te omschrijven. De overhemden onder het label 'The Informalist' kenmerken zich door een combinatie van klassiek en casual. Voor mannen die zich het prettigst voelen in traditionele en stijlvolle kleding.

Naast overhemden kunt u bij Profuomo ook terecht voor de meeste stijlvolle accessoires. Leren riemen, zijden dassen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer aanvullingen op uw kleding van de beste kwaliteit denkbaar.

Read More

Details

Details

SKU PF.PPQH1C1027
Packsize 1
Brand Profuomo
Series Sky Blue
Product Collection 2019
Productgroep Dress shirts
Occasion Business
Sleevelength Long sleeve
Length Normal
Main color Brown
Color of Collar Brown
Tape color Brown
Shirt Pocket Without pocket
Pattern Plain
Brand Fit Slim fit
Fit Slightly fitted
Darts None
Collar style One piece collar
Cuff Buttons
Material 100% Cotton / cotton only
Weave Dobby
Ironing Easy iron

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Profuomo Sky Blue Heren Overhemd Bruin Dobby Slim Fit

Post your comment

Shirtlabels