Maat 3XL T-shirts

Maat 3XL T-shirts Maat 3XL T-shirts

Maat 3XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 3XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 3XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 3XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 50 total

Page:
  1. 1
  2. 2
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 50 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Maat 3XL T-shirts

Maat 3XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat 3XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat 3XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat 3XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat 3XL is de 3x extra large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat 3XL zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat 3XL?

De afmetingen van maat 3XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 3XL. Zo zal in Amerika de maat 3XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat 3XL, is maat 3XL (3x extra large).
  • In inches is maat 3XL ongeveer 46 a 48 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat 3XL is maat 56 - 58
  • De borstomvang van mannen die maat 3XL hebben zit tussen de 131 en 142 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat 3XL hebben zit tussen de 115 en 128 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat 3XL te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat 3XL T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een 3XL T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat 3xl tshirts voor heren online

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 3XL shirts

De beste maat 3XL T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat 3XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat 3XL eenvoudig online

Alle T-shirts met maat 3XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 3XL T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

witte maat 3 xl shirts speciaal voor de grotere man

Post your comment

Shirtlabels