Maat XL T-shirts

Maat XL T-shirts Maat XL T-shirts

Maat XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Read More...

Filter Items (1)
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page
Filter Items (1)
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Maat XL T-shirts

Maat XL T-shirts van alle T-shirt merken vind je op deze pagina. Maat XL is de internationale afkorting van ‘extra large’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat XL. Scrol door de complete collectie T-shirts in maat XL. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat!

Maat XL is de extra large size voor heren

De verschillende soorten T-shirts voor bedrijven

T-shirts in maat XL zijn er in allerlei soorten. Er zijn effen T-shirts, T-shirts met een printje en T-shirts met knoopjes (ook wel Henley T-shirts). Daarnaast wordt er nagedacht door bedrijven om T-shirts te kopen. Bedrijven willen met behulp van dezelfde T-shirts eenheid en gelijkheid uitstralen. Als bedrijven T-shirts willen kopen, moeten ze op twee zaken letten: heeft het T-shirt een logo van bijvoorbeeld het merk op de borst staan, en heeft het T-shirt een borstzakje?

Hoe groot is maat XL?

De afmetingen van maat XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XL. Zo zal in Amerika de maat XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat XL, is maat XL (extra large).
  • In inches is maat XL ongeveer 38 a 40 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat XL is maat 48 - 50
  • De borstomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 107 en 118 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 91 en 102 cm.

Wanneer draag je een T-shirt?

De redenen om een T-shirt in maat XL te dragen kunnen verschillend zijn. De T-shirts kunnen als ondershirt gedragen worden (onder het overhemd). Over het algemeen zit een maat XL T-shirt nauwgesloten/strak op het lichaam. Daarnaast kan een XL T-shirt ook prima casual gedragen worden. Heerlijk voor in de zomer.

maat xl t-shirts voor heren online

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat XL shirts

De beste maat XL T-shirts koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts met maat XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirt.

Alle T-shirts maat XL eenvoudig online

Alle T-shirts met maat XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast T-shirt een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat XL T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

maat xl shirts online bekijk ze nu

Post your comment

Shirtlabels