Tiger of Sweden Heren Overhemd Farrell 5 Lichtblauw Twill Slim

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden Overhemd Farrell 5 Lichtblauw Twill Slim

Only 4 left

Product Name Qty
1
1
1
1

€80

€65

Availability: In stock

SKU: TS.T39243063Z.208

Price incl. tax, excl. shipping

Blauw overhemd
Twill weving
Cutaway boord
Slim fit pasvorm
Farrell 5 collectie
Tiger of Sweden: a different cut

* Required Fields

ajax-loader

Be the first to review this product

Description

Blauw overhemd uit de Farrell 5 collectie van Tiger of sweden. Dit blauwe overhemd is met name geschikt voor business gelegenheden, maar ook voor andere gelegenheden, zolang de situatie dit toelaat. Het hemd is van 100% katoen en van een twill weving. Overhemden van een twill stof worden herkend aan de zichtbare diagonale lijnen (ook wel wales) die ontstaan tijdens het weven van de stof. Een twill weving (keperbinding) is vaak iets dikker dan andere wevingen. Het overhemd heeft een cutaway kraag. Bij een cut-away overhemd vallen de boordpunten verder uit elkaar dan bij andere boorden. De kraag is letterlijk weggesneden: ‘cut away’. Het overhemd heeft een slim fit pasvorm, dat wil zeggen dat het getailleerd is. Bovendien is het gemakkelijk te strijken (easy iron). (sku: TS.T39243063Z.208)

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden bestaat al meer dan honderd jaar. Het merk "Tiger of Sweden" begon al in 1903 met het idee om traditionele werkkleding te veranderen. In plaats van zelf stijlen en modellen te ontwerpen en te produceren zijn heeft men de klanten erbij betrokken. Zo innoveerde Tiger of Sweden zich in de jaren '90 door een moderne draai te geven aan klassieke items. "Tiger of Sweden overhemden" zijn klassiek, stijlvol met een moderne twist. De lijnen die Tiger of Sweden aanbiedt zijn: Silver Label en Black Label. De producten uit de "Silver Label" zijn het meest modieus en exclusief. De "Black Label" collectie is vormgegeven voor de slankere modebewuste man. Tiger of Sweden biedt een ruime keuze aan business overhemden. Bekijk alle Tiger of Sweden overhemden online.

tiger_of_sweden_overhemden

TIGER OF SWEDEN OVERHEMDEN

Overhemden van Tiger of Sweden kenmerken zich door een hoogontwikkelde kwaliteit en het oog van de designer. De vaker wat minimalistisch (Scandinavische) elementen komen terug in alle ontwerpen van Tiger of Sweden overhemden. Een echte Tiger of Sweden  liefhebber weet dit te waarderen en kiest voor stijl en weet zijn "Tiger Overhemden" wel te waarderen.

Read More

Details

Details

SKU TS.T39243063Z.208
Brand Tiger of Sweden
Productgroep Dress shirts
Product Collection 2018
Main color Blue
Color of Collar Blue
Tape color Blue
Occasion Business
Sleevelength Long sleeve
Length Normal
Shirt Pocket Without pocket
Pattern Plain
Brand Fit Slim fit
Fit Super slim fit
Darts None
Collar style Cutaway
Cuff Buttons
Material 100% Cotton
Weave Twill
Washing Instructions 30°C; Dry on low heat
Ironing Easy iron

Reviews

  1. Be the first to review this product

WRITE YOUR REVIEW

Write Your Own Review

You're reviewing: Tiger of Sweden Heren Overhemd Farrell 5 Lichtblauw Twill Slim

Post your comment

Shirtlabels