Maat 3XL

Maat 3XL Maat 3XL

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat 3XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat 3XL is de internationale afkorting van "3x extra large". 3XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat 3XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 79 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 79 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Maat 3XL

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat 3XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat 3XL is de internationale afkorting van "3x extra large". 3XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat 3XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd.

Truien 3XL: heerlijk voor kouder weer of over een overhemd

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat 3XL en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zetten, dan een kledingstuk met maat 3XL en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat.

Truien kopen in maat 3XL? Kijk hier!

Hoe groot is maat 3XL?

De afmetingen van maat 3XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 3XL. Zo zal in Amerika de maat 3XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat 3XL, is maat 3XL (3x extra large).
 • In inches is maat 3XL ongeveer 46 a 48 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat 3XL is maat 56 - 58
 • De borstomvang van mannen die maat 3XL hebben zit tussen de 131 en 142 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat 3XL hebben zit tussen de 115 en 128 cm.

Hoe wordt een trui gedragen?

De reden voor het dragen van een trui kan verschillend zijn. Je kan een 3XL trui lekker casual in de winter dragen. Denk daarnaast eens aan de dikke wollen truien die fijn zijn voor bij de openhaard tijdens kerst. Er zijn allerlei manieren om een trui te dragen!

3XL? Kijk hier voor de beste truien!

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 3XL truien

De beste maat 3XL truien koop je online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen truien met maat 3XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Alle truien maat 3XL eenvoudig online

Alle truien met maat 3XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast truien een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 3XL trui koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Maat 3XL truien • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Shirtlabels