Maat M

Maat M Maat M

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat M! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat M is de internationale afkorting van "medium". M truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat M. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd. Read More...

Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 119 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filter Items
Most popular
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 119 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maat M

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat M! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat M is de internationale afkorting van "medium". M truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat M. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd.

Truien M: heerlijk voor de zomer

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat L en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zetten, dan een kledingstuk met maat L en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat.

Trui kopen met maat M? Kijk online!

Hoe groot is maat M?

De afmetingen van maat M in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als M. Zo zal in Amerika de maat M groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat M, is maat M ("medium").
 • In inches is maat M ongeveer 31, 32 en 33 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat M is maat 40 - 42
 • De borstomvang van mannen die maat M hebben zit tussen de 90 en 97 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat M hebben zit tussen de 74 en 81 cm

Hoe wordt een trui gedragen?

De reden voor het dragen van een trui kan verschillend zijn. Je kan een M trui lekker casual in de winter dragen. Denk daarnaast eens aan de dikke wollen truien die fijn zijn voor bij de openhaard tijdens kerst. Er zijn allerlei manieren om een trui te dragen!

Maatje M? Bekijk de truien!

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat M truien

De beste maat M truien koop je online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen truien met maat M van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Alle truien maat M eenvoudig online

Alle truien met maat M zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast truien een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat M trui koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Maat M truien • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Shirtlabels